Huawei smartphone reparatie Purmerend

Selecteer hieronder het Huawei-model die je wil laten repareren.

Huawei P-serie

Huawei P20 Pro reparatie

Huawei P20 Lite reparatie

 Huawei P20 reparatie

 Huawei P Smart Plus reparatie

 Huawei P Smart reparatie

 Huawei P10 Pro reparatie

 Huawei P10 Lite reparatie

 Huawei P10 reparatie

 Huawei P9 Lite reparatie

 Huawei P9 reparatie

 Huawei P8 Lite reparatie

 Huawei P8 reparatie

Huawei Mate-serie

 Huawei Mate 20 Pro reparatie

 Huawei Mate 20 Lite reparatie

 Huawei Mate 20 reparatie

 Huawei Mate 10 Pro reparatie

 Huawei Mate 10 Lite reparatie

 Huawei Mate 10 reparatie

Ander Huawei model?

Staat je Huawei model niet tussen de hierboven vermelde modellen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zullen je dan voorzien van alle mogelijkheden die er zijn qua Huawei reparaties in Purmerend.

Huawei reparatie aan ieder soort toestel

Is je Huawei kapot en wil je er zeker van zijn dat je deze binnen de kortste keren weer in gebruik kan nemen? Breng je telefoon dan snel langs bij iRefix voor een vakkundige Huawei-reparatie in Purmerend. Onze specialisten hebben alle nodige expertise en onderdelen in huis om je Huawei spoedig en voordelig te repareren.

Alle onderdelen repareren

In principe zijn wij in staat iedere Huawei-reparatie uit te voeren. Of het nu gaat om een Huawei Mate 9, Huawei P8 en hoger; bij ons kan je terecht. Daarbij komt dat onze specialisten beschikken over de juiste kennis en ervaring om ieder defect te repareren: van een Huawei scherm repareren danwel te vervangen tot waterschade verhelpen. Denk aan problemen met de volgende onderdelen:

- Scherm
- Camera
- Batterij (accu)
- Home-knop of aan-/ uit knop
- Luidspreker
- Microfoon
- Simkaartlezer
- Aansluitingen (audio poort, oplader)
- Software
- Trilfunctie
- Volumeregeling
- Backlight

Kortom: je Huawei herstellen kunnen wij van A tot Z! Er is geen hardware- of softwarematig probleem waar wij geen passende oplossing voor hebben. Om ervoor te zorgen dat je je telefoon niet lang kwijt bent, gaan wij altijd zo snel mogelijk voor je aan de slag. De kosten voor de Huawei-reparatie hangt af van het mankement.

Eenvoudig aanvragen

De prijs voor het repareren van jouw Huawei is eenvoudig te achterhalen door op onze website in te voeren wat er moet gebeuren. Bijvoorbeeld een kapot Huawei-scherm vervangen, problemen met de software verhelpen of gewoon een algemene diagnose uitvoeren. Vervolgens klik je op ‘Volgende stap’ en krijg je een berekening van de te verwachten kosten te zien. Nu kun je beslissen of je de reparatie van de Huawei aan wilt vragen. Wij ontvangen je graag met je telefoon in onze reparatiewinkel in Purmerend. Meeste reparaties zijn al klaar terwijl je wacht!

Interesse of meer weten? Neem dan vooral contact op met iRefix! Via het telefoonnummer 0299-397743 of via het online contactformulier zijn wij voor vragen of een afspraak te bereiken. Laat ons weten wat er aan reparatie toe is en we helpen je met alle plezier verder!