Tablet reparatie Purmerend kosten berekenen!

Selecteer hieronder het merk van de tablet die je wil laten repareren.

Merken met beperkte reparatie mogelijkheden

Tevens repareren wij onderstaande merken, wel zijn de mogelijkheden qua reparatie beperkt. Dit is afhankelijk van twee grote factoren:

1. Is de te vervangen of te repareren onderdeel leverbaar?
2. Vindt de klant de reparatie het waard om deze te laten uitvoeren?

Indien beide vragen met 'ja' beantwoordt kunnen worden dan helpen wij je graag verder door de reparatie uit te voeren.

Staat jouw merk niet hierboven vermeld?

Neem dan zeker even contact met ons op door te bellen, via de mailWhatsapp of het contactformulier. Vaak kunnen wij jouw tablet gewoon repareren! Voor de meest gangbare tablet merken hebben wij de meeste onderdelen in huis.

Tablet reparatie aan tablets van alle grote merken

Is je tablet kapot of beschadigd? Geen nood! Kom voor de reparatie van de tablet naar iRefix: je specialist in tablet reparatie in Purmerend en omgeving. We repareren op vakkundige wijze alle grote merken. Of het nu gaat om Apple iPad, Samsung Tab, Lenovo, Sony of een ander merk: bij ons ben je verzekerd van professionele en snelle service van een vakbekwame en ervaren reparateur.

 

Lage kosten en snelle service

Bij iRefix profiteert je altijd van een vlotte werkwijze, omdat wij als geen ander begrijpen dat je jouw tablet niet lang wilt missen. Meestal kun je het apparaat na ongeveer twee uur alweer mee naar huis nemen. Wij repareren de tablet terwijl je wacht of terwijl je een rondje loopt in de winkelcentrum van Purmerend. Hierna haal je het gerepareerde product weer op. De kosten van een tablet reparatie hangen af van de te vervangen onderdelen en de tijd die hiervoor nodig is. Maar je kunt er steevast vanuit gaan dat je niet meer dan een zeer schappelijk tarief betaalt. Daarnaast krijg je te allen tijden eerlijk advies over de uit te voeren werkzaamheden en of deze nog zin hebben. Bovendien staan wij voor kwaliteit en geven je daarom standaard drie maanden garantie.

 

Reparatiepunt en accessoirewinkel

Alle reparaties aan tablets

Alle problemen met de hardware van je tablet zijn bij ons welkom. De meest voorkomende tablet reparatie is het scherm vervangen (touchscreen/glas). Op snelle en efficiënte wijze voeren wij alles van een iPad Air-reparatie tot een Samsung-tablet reparatie en alles daartussenin voor je uit. Werkzaamheden zoals de achterkant vernieuwen, antenne vervangen, nieuwe knoppen installeren, aansluitingen veranderen, etc. kun je eveneens met gerust hart overlaten aan onze tablet specialisten. Wij repareren alle grote merken, waaronder:

  • Apple (alle iPad-reparaties)
  • Samsung (Tab en Note)
  • Asus (Nexus-toestellen)
  • Sony (Xperia-series)
  • LG (G Pad-tablets)
  • Microsoft (Surface-lijn)
  • Huawei (MediaPad-range)
  • Lenovo (Yoga Tab)

Staat je model er niet bij of je wilt zeker weten dat wij het herstel kunnen realiseren? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op! Bereik iRefix door te bellen naar 0299-397743 of via het online contactformulier. Natuurlijk is binnenstappen in onze winkel in Purmerend tevens mogelijk. Voor tablet accessoires en deskundige, eerlijke adviezen ben je bij ons evengoed aan het juiste adres. Overigens doen wij ook aan laptop reparatiessmartphone reparaties en nog veel meer.

Zie ook

iRefix voert naast de smartphone reparaties, ook nog de reparaties uit voor:

Telefoon – Laptop – MacBookComputer – iMaciPod – Game Console – Smartwatch – E-readerNavigatie systeem – Overige toestel/apparaat