Laptop reparatie Purmerend kosten berekenen!

Selecteer hieronder het merk van de laptop die je wil laten repareren.

Merken met beperkte reparatie mogelijkheden

Tevens repareren wij onderstaande merken, wel zijn de mogelijkheden qua reparatie beperkt. Dit is afhankelijk van twee grote factoren:

1. Is de te vervangen of te repareren onderdeel leverbaar?
2. Vindt de klant de reparatie het waard om deze te laten uitvoeren?

Indien beide vragen met 'ja' beantwoordt kunnen worden dan helpen wij je graag verder door de reparatie uit te voeren.

Staat jouw merk niet hierboven vermeld?

Neem dan zeker even contact met ons op door te bellen, via de mailWhatsapp of het contactformulier. Vaak kunnen wij jouw laptop gewoon repareren! Voor de meest gangbare laptop merken hebben wij de meeste onderdelen in huis.

Laptop reparatie aan Laptops van alle grote merken

Is je laptop kapot of beschadigd? Geen nood! Kom voor de reparatie van de laptop naar iRefix: je specialist in laptop reparatie in Purmerend en omgeving. We repareren op vakkundige wijze alle grote merken. Of het nu gaat om MacBook, Samsung laptop, Lenovo, Sony of een ander merk: bij ons ben je verzekerd van professionele en snelle service van een vakbekwame en ervaren reparateur.

 

Lage kosten en snelle service

Bij iRefix profiteer je altijd van een vlotte werkwijze, omdat wij als geen ander begrijpen dat je jouw laptop niet lang wilt missen. Meestal kun je het apparaat na ongeveer twee uur alweer mee naar huis nemen. Wij repareren de laptop terwijl je wacht of terwijl je een rondje loopt in het winkelcentrum van Purmerend. Hierna haal je het gerepareerde product weer op. De kosten van een laptop reparatie hangt af van de te vervangen onderdelen en de tijd die hiervoor nodig is. Maar je kunt er steevast vanuit gaan dat je niet meer dan een zeer schappelijk tarief betaalt. Daarnaast krijg je te allen tijde eerlijk advies over de uit te voeren werkzaamheden en of deze nog zin hebben. Bovendien staan wij voor kwaliteit en geven je daarom standaard drie maanden garantie.

 

Reparatiepunt en accessoirewinkel

Alle reparaties aan laptops

Alle problemen met de hardware van je laptop zijn bij ons welkom. De meest voorkomende laptop reparatie is het scherm vervangen (touchscreen/glas). Op snelle en efficiënte wijze voeren wij alles van een MacBook-reparatie tot een Samsung-laptop reparatie en alles daartussenin voor je uit. Werkzaamheden zoals de toetsenbord  reparatie, scherm vervangen, waterschade herstellen, trackpad reparatie, etc. kun je eveneens met gerust hart overlaten aan onze laptop specialisten. Wij repareren alle grote merken, waaronder:

- Apple (alle MacBook-reparaties)
- Samsung
- Asus
- Sony (Vaio-series)
- Dell
- HP
- Toshiba
- Lenovo (incl. Medion laptops)
- Acer (incl. Packard Bell laptops)

Staat je model er niet bij of je wilt zeker weten dat wij het herstel kunnen realiseren? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op! Bereik iRefix door te bellen naar 0299-397743 of via het online contactformulier. Natuurlijk is binnenstappen in onze winkel in Purmerend tevens mogelijk. Voor tablet accessoires en deskundige, eerlijke adviezen ben je bij ons evengoed aan het juiste adres. Overigens doen wij ook aan tablet reparatiessmartphone reparaties en nog veel meer.

Zie ook

iRefix voert naast de laptop reparaties, ook nog de reparaties uit voor:

Telefoon – TabletMacBookComputer – iMaciPod – Game Console – Smartwatch – E-readerNavigatie systeem – Overige toestel/apparaat